Kunstig intelligens og fremtidens arbeidsliv

Seminar

PowerPoint presentasjon Efwa Hagström:

PowerPoint presentasjon Inge Harkstad:   

PowerPoint presentasjon Simen Sommerfeldt:  


Hva vil kunstig intelligens bety for fremtidens arbeidsliv, på godt og vondt?

Vi inviterer til en samtale om hvordan arbeidslivet endres av kunstig intelligens og hva det gjør det med oss. Vil jobber forsvinne eller endres hurtigere enn før, og hvem vil i så fall rammes? Hvordan kan vi som samfunn, organisasjoner, ledere og arbeidstakere forberede oss? Hvordan kan vi sette oss i førersetet for utviklingen, og sikre at kunstig intelligens brukes til å oppnå et bedre og mer bærekraftig samfunn?

Velkommen til en spennende diskusjon mellom Efwa Hagström og Simen Sommerfeldt. Samtalen ledes av Inge Harkestad. Efwa er forfatter av «Fremtidsrettet Ledelse – praktiske strategier i den disruptive AI-æraen» og driver Core of Agile. Simen er teknologidirektør i Bouvet, og har vært med å grunnlegge både GoForIT, som skal hjelpe Norge inn i det grønne skiftet, og Lær Kidsa Koding. Han er også styremedlem i fagnettverket Tekna Utviklerne. Inge er ansvarlig for nettstudier i teknologi ved Høyskolen Kristiania, og nestleder i fagnettverket Tekna Big Data.

Arrangementet er et samarbeid mellom Tekna Big Data, Tekna Utviklerne og Tekna Klima, og er en del av Smultringfestivalen.