Praktisk info

Generell info for alle dager 

Registrering 

Vi oppfordrer alle til å møte opp i god tid før første sesjon hver av dagene, slik at det blir tid til å registrering, å skaffe seg en kopp med kaffe eller te og gjøre seg bekvem i lokalet. 

Parallelle seanser

Det vil foregå parallelle seanser/ verksteder hver dag, som betyr at du som deltaker ikke kan få med deg alt som står på programmet. På morgenen ved registrering vil du derfor bli bedt om å skrive deg opp på hvilken seanse du ønsker å delta på (på grunn av plassbegrensninger). Vi oppfordrer deg derfor til å ta en titt på programmet her på nettsiden og bli kjent med innholdet, slik at du vet hva du vil melde deg på når du ankommer.

Aktiv deltakelse og spørsmål

Vi oppfordrer og håper så mange som mulig ønsker å delta aktivt på de ulike seansene, med å blant annet stille spørsmål gjennom dagen. Vi har derfor gjort det mulig å gjøre dette elektronisk, da det kan være vanskelig å stille spørsmål høyt i store forsamlinger. Vi vil informere mer om dette på selve festivalen.


Torsdag 21. september 

Tønsberg  

Lokasjon:

Slottsfjellmuseet 

Adresse:

Farmannsveien 30, 3111 Tønsberg

Transport: 

For de som ankommer Tønsberg med tog ligger Slottsfjellmuseet 4 min gange fra Jernbanestasjonen. Fra stasjonen, følg Grev Wedels gate nordover (som går over i Farmannsveien) til du ser Slottsfjellmuseet på venstre side. 

Lunsj:

Det vil bli servert lunsj på stedet - økologisk bakt rundstykker med deilig pålegg.  

Det vil også bli servert kaffe gjennom dagen for NOK 35,- betaling på stedet (Vipps til #763554) med så mye påfyll som du ønsker. Ta med godkoppen hjemmefra :) 


Fredag 22. og lørdag 23. september

Oslo

Lokasjon:

Greenhouse Oslo

Adresse:

Schweigaards gate 34C, 0191 Oslo

Transport:

For de som ankommer Oslo med tog ligger Greenhouse Oslo 10 min gange fra Jernbanetorget. Følg skilting til Oslo Bussterminal og gå gjennom hele terminalen, deretter følg Schweigaards gate i retning øst til du ser bygget på venstre side. 

Lunsj:

I samarbeid med eksterne tilbydere vil det bli mulig å få kjøpt lunsj fra foodtrucks og matboder på parkeringsplassen utenfor Greenhouse begge dager. Se liste på tilbydere under:  

- Hjemmelagd somalisk mat - Somali Food

- Eksotiske salatboller - Aloha Poke Bowl foodtruck 

- Meksikanske tacos - Corall` s foodtruck 

På Lørdag vil det i tilegg være mulig å få tak i hjemmelagd bønnegryte med ris, laget av Ole Romtveit. 

Det finnes også andre tilbydere/cafeer 5-10 minutter gange fra Greenhouse Oslo. Dere kan også ta med egen matpakke :)

Det vil bli servert kaffe gjennom dagen for NOK 35,- betaling på stedet (Vipps til #763554) med så mye påfyll som du ønsker. Ta med godkoppen hjemmefra :) 


Smultringtorget lørdag 23. september 

I regi av Smultringfestivalen 2023 arrangeres Smultringtorget!

Lørdag 23. september inviteres store og små til aktiviteter, lek, samtaler, mat og bålpanne på parkeringsplassen utenfor Greenhouse Oslo på Grønland, Schweigaards gate 34C. Tidspunkt: 11-16

Ønsker du å lære mer om matsystemet, dumpster-diving, alternativ økonomi, utviklingsarbeid, teste klimakunnskapene dine, delta på Barnas bylab eller bare mingle med godtfolk? Ta turen til Smultringtorget da vel!

Eventet er gratis. 

I samarbeid med: